Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулися збори в Ялинівці та Старій Олександрівці

Дата: 23.02.2019 18:29
Кількість переглядів: 647

22 лютого у с. Ялинівка та Стара Олександрівка відбулися збори жителів Ялинівського старостинського округу. У своєму виступі Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк прозвітував про проведену роботу за минулий рік та дав відповіді на запитання присутніх.

Фото без опису

До Ялинівського закладу культури, де відбулися збори, прибули жителі й сусідніх сіл: Колодіївки, Юлянівки, Поплавки. З допомогою слайдів селищний голова чітко прокоментував про здобутки 2018 року, зазначивши, що децентралізація має більше переваг, ніж недоліків. «Негативу – мало, громада розвивається, держава допомагає», - сказав Олександр Станіславович. Про це свідчать реалізовані проекти, побудовані й відремонтовані дороги та тротуари, ремонти освітніх закладів, благоустрій територій та багато, багато іншого.

Фото без описуНачальники відділів: освіти – Наталія Опанащук, гуманітарного – Георгій Андрійчук, заступник селищного голови Олександр Макеєнко детальніше зупинилися на питаннях освіти, культури й спорту, земельних відносин.

Перед присутніми також виступили керівники району. Прозвучала інформацію про зміни в нарахуванні субсидій (виплачуватимуться готівкою).

У другій половині дня такі ж збори були проведені у приміщенні Староолександрівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

В.о. старости Ігор Перегуда у свою чергу прозвітував про проведену роботу на території Ялинівського округу, озвучив статистичні дані. Проаналізувавши ситуацію, він закликав мешканців округу до співпраці щодо благоустрою та розчистки від кущів дороги «Стара Олександрівка- Буряківка».

Учасники зборів уважно вислухали Олександра Гаврилюка та всіх виступаючих, до яких звернулися із запитаннями стосовно пасовищ, вуличного освітлення, медичного обслуговування.

Мешканець Старої Олександрівки повідомив про тимчасові незручності щодо перевезень пільгових категорій громадян, оплати за спожиту електроенергію. 

Очільник громади та керівники району пообіцяли найближчим часом допомогти у вирішенні згаданих питань.

А щоб медичне обслуговування було ефективнішим, людям потрібно активніше укладати угоду з сімейними лікарями. Про це наголосив Олександр Гаврилюк.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь