Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Збори громадян в населених пунктах ОТГ

Дата: 21.02.2019 10:56
Кількість переглядів: 715

Розпорядженням селищного голови від 18.02.2019 №24/04-01 «Про проведення загальних зборів громадян на території Пулинської ОТГ» затверджено графік проведення зборів жителів населених пунктів. 20 лютого розпочалися збори громадян в населених пунктах громади.

Фото без описуПерший схід відбувся в с. Івановичі в приміщенні Івановицької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Під час зборів селищний голова О.С.Гаврилюк прозвітував про проведену роботу за 2018 рік. Його виступ супроводжувався презентацією, яка чітко висвітлила здобутки Пулинської ОТГ за минулий рік. Адже саме на слайдах було більш детально видно, що зроблено в громаді.

Селищний голова розповів про бюджет ОТГ за 2018 рік, надходження, видатки. Присутніх ознайомлено з діяльністю галузі освіти, культури, роботою комунальних установ громади. Олександр Гаврилюк детально озвучив про реалізовані проекти в минулому році. Особлива увага була зосереджена на житлово-комунальному господарстві та благоустрої.

Про найбільшу галузь громади, освіту, інформувала начальник відділу освіти Н.В.Опанащук, відмітивши про діяльність на території Івановицького старостинського округу ЗДО «Струмочок» та ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Начальник відділу гуманітарного Г.С. Андрійчук більш детально розповів про діяльність галузі культури.

В.о. старости В.О. Пишнюк прозвітував про свою роботу на території старостинського округу за 2018 рік.

В ході зустрічі жителів громади найбільше цікавили такі питання:

-земельні ділянки під випаси худоби;

-упорядкування кладовища;

-орендна плата за паї;

-режим роботи закладів культури та торгівлі.

В другій половині дня відбувся схід жителів Очеретянського старостинського округу в с.Ясна Поляна. Зустріч відбулася за таким же порядком денним. Селищний голова О.С. Гаврилюк розповів про здобутки минулого року, в.о. старости Л.О. Володіна прозвітувала про свою діяльність за 2018 рік. В ході зібрання громадяни піднімали питання щодо орендної плати за паї, про проблеми з бродячими собаками, благоустрій території сіл, добудови підвідного газопроводу, закриття фельдшерського пункту, укладання декларацій з лікарями.

Сходи громадян відбулися та будуть продовжуватись протягом лютого-березня 2019 року.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь