Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Святковий захід до Дня закоханих у Івановичах

Дата: 21.02.2019 08:58
Кількість переглядів: 860

День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

Фото без описуТож 15 лютого зі сцени Івановицького СБК аматори вітали односельчан та гостей з Днем закоханих та зі святом Стрітення. Атмосфера в залі була щира і тепла, переповнена кохання, майже весняна.

З захопленням зустрічали виконавців пісень Ладу Опанащук, Ірину Черниш, Людмилу Якубенко. А також Т. Кравчук (директор СБК), І. Бондарчук (завбібліотекою), Л. Якубенко (вихователь дитсадка) веселили глядачів сценками «Пригоди свекрухи» та «Свекруха на дискотеці» (автор Т. Кравчук).Фото без опису

У рамках співпраці між закладами культури сіл Окілок (завідувач С. Якубенко) та Івановичі відбувся концерт у сусідньому селі.

Всіх присутніх зі святами привітав в.о. старости Вячеслав Пишнюк та подякував за яскраві емоції і посмішки, подаровані глядачам.

Учасники свята довели всім присутнім, що "коханню кожен вік підвладний".

 

Кравчук Тетяна

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь