Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ювілейна виставка Валентина Войтенка

Дата: 15.02.2019 16:53
Кількість переглядів: 651

В художньому музеї «Пулинські барви» відкрилась ювілейна виставка Валентина Войтенка – нашого земляка, талановитого художника, який нещодавно відзначив свій 70-річний ювілей. Валентин Андрійович - відповідальний  секретар Житомирської організації національної спілки художників України, лауреат премій імені Івана Огієнка, Лесі Українки, член правління громадської організації «Творчо-мистецький гурт художників земляків «Пулинське земляцтво».

        Митця із ювілеєм вітали  Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, голова гурту митців «Пулинське земляцтво» Леонід Фесенко , член «Пулинського земляцтва» Іван Грибан.  

         Кожен твір Войтенка-художника вражає високою майстерністю виконання, природнім талантом, любовю до рідної землі. «Родзинкою» ювілейної виставки стали написані Валентином Войтенком портрети волонтерів та учасників АТО та ООС . Вихідців із Пулин присутні впізнавали з першого погляду.

        На завершення зустрічі слово взяв ювіляр. Валентин Андрійович подякував за теплий прийом  на рідній Пулинській землі, подарував музею роботи художників Житомирщини. Підкреслив, що добре працювати художнику, коли є надійні «тили», і подякував своїй родині за підтримку.

А ще митець зазначив: «Не згоден з висловом про те, що коли звучать гармати, музи мають мовчати. Нас запитають, де були ми і що робили. Всі сьогоднішні події ми маємо і будемо відображати в своїй творчості».                  

       Музичні сувеніри ювіляру та всім присутнім дарували учасники вокального жіночого колективу «Мелодія душі» Центру культури та дозвілля Пулинської селищної ради (керівник- О.Загацька, акомпаніатор – І.Опанащук).

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь