Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання сесії

Дата: 12.02.2019 16:57
Кількість переглядів: 636

12 лютого відбулася 14 сесія Пулинської селищної ради 7 скликання. Перед її початком виступив голова Житомирської обласної організації Всеукраїнського товариства «Колос» Олександр Сташенко. Він вручив нагороди і подякував очільнику громади Олександру Гаврилюку та депутатам за виділення фінансової допомоги на проведення спортивних заходів.

Фото без описуЗ двох перших питань: про виконання Програми економічного і соціального розвитку Пулинської селищної ради на 2018 р. та Плану соціально-економічного розвитку Пулинської ОТГ на 2018 рік; затвердження Плану (Програми) економічного і соціального розвитку Пулинської об’єднаної територіальної громади на 2019 р. виступив селищний голова О. С. Гаврилюк. Його виступ супроводжувався показом слайдів.

Фото без описуПро затвердження звіту про виконання селищного бюджету за 2018 вік інформувала начальник відділу фінансово-економічного Людмила Сак.

У ході засідання прийнято ряд життєво важливих Програм: про співфінансування на проведення лікування та медичної реабілітації учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на 2019 рік; затвердження Програми національно-патріотичного виховання дітей та  молоді «Плекаємо патріота» Пулинської селищної ради на 2019 – 2023 роки; затвердження Програми «Організація харчування в закладах освіти Пулинської селищної ради на 2019 -2023 роки».

Крім цього, розглянуто багато інших питань, зокрема земельних.

Затверджено низку важливих Положень про запровадження контрактної  форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників комунальних закладів культури; затвердження Положення про порядок найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, парків, скверів та інших об’єктів на території Пулинської селищної ради; затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів.

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь