Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про реалізацію Проекту ЄС/ПРООН в Пулинах

Дата: 07.02.2019 10:45
Кількість переглядів: 569

6 лютого під головуванням очільника Пулинської громади Олександра Гаврилюка відбулася зустріч з головами та представниками об’єднань співвласників багатоповерхових житлових будинків смт Пулини.

На зустрічі йшлося про реалізацію Проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень». Його мета – мобілізація співвласників житла у багатоповерхових будинках та їх мотивація до підвищення рівня енергоефективності власних будинків.

У ході зустрічі, яка пройшла в активній діловій атмосфері, відбулося обговорення. Спеціаліст І категорії відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин Іван Кайданюк зазначив, що присутні виявили бажання брати участь у Проектах, проводити роботу в створенні ОСББ, там де їх іще немає. Адже такі Проекти не тільки допомагатимуть у проведенні серії групових та індивідуальних консультацій для активістів уже створених ОСББ та які мають створити, але і пошуку та отримання фінансування для ініціатив по покращенню стану будинків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь