Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому

Дата: 24.01.2019 15:56
Кількість переглядів: 615

24 січня відбулося перше в цьому році засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради. З першого питання порядку денного: про виконання Програми економічного і соціального розвитку селищної ради на 2018 та Плану соціально-економічного розвитку Пулинської ОТГ на 2018 рік інформував селищний голова Олександр Гаврилюк.

Фото без опису

Олександр Станіславович зупинився на основних напрямах роботи, що проводилися на території громади, зазначивши, що в минулому році вирішувалися питання життєзабезпечення населення, функціонування закладів установ на підпорядкованій території, подолання негативних тенденцій. Селищний голова також ознайомив присутніх з проектом Плану (Програми) економічного і соціального розвитку Пулинської ОТГ на 2019 рік.

Про стан виконання селищного бюджету за 2018 рік доповідала начальник відділу фінансово-економічного Людмила Сак.

Крім цього, на засіданні розглянуто питання стосовно затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для виконання стягнень у вигляді суспільно корисних робіт шляхом залучення порушників до суспільно корисної праці; визначення видів громадських робіт на 2019 рік та інші.

Членами виконкому прийняті відповідні рішення, зокрема встановлено розмір допомоги на поховання деяких категорій осіб, який становить 1000 грн; знято з квартирного обліку Д. Грибана (має статус дитини-сироти), котрому в минулому році придбано квартиру в Пулинах; змінено місцезнаходження двох дільничних виборчих комісій:

- у с. Юлянівка ДВК працюватиме в приміщенні Будинку культури (була в школі);

- у смт Пулини ДВК (СТОВ «Зоря Полісся») знаходитиметься у приміщенні школи мистецтв Пулинської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь