Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Щедрівка і колядка в хату загляда»

Дата: 11.01.2019 21:56
Кількість переглядів: 755

10 січня в Будинку культури селищної ради відбулася народознавча мандрівка під назвою «Щедрівка і колядка в хату загляда». У цьому Новорічно-різдвяному пісенному заході взяли участь як уже відомі аматорські колективи громади, так і дебютанти.

Перед початком виступів з вітальним словом до присутніх звернулися працівники відділу гуманітарного: начальник Георгій Андрійчук та головний спеціаліст Лариса Громська. А розпочали народознавчу мандрівку представники Веснянського сільського клубу (керівник Людмила Ілючок). Затим радували присутніх своїми колядками, щедрівками аматори та працівники Центру культури і дозвілля (в.о. директора Віктор Саюк), Сколобівського закладу культури під керівництвом Тетяни Войтенко, Івановицького – Тетяни Кравчук, Староолександрівського – Станіслави Цаплінської, Ялинівського – Світлани Черниш, Очеретянського – Алли Терещенко, Ягодинського – Зої Бондарчук.

Вперше на селищній сцені показали свою майстерність представники Кошелівського та Пулиногутського Будинків культури, завідувачі яких – Ірина Сорокіна та Валентина Панченко, нещодавно приступили до роботи.

У піснях Новорічно-різдвяного циклу наші артисти не тільки прославляли новонародженого Ісуса, але теплими словами згадувалося про Україну та нашу громаду:

«Зірка Різдвяна нехай сяє,

А громада наша гожа

Нехай процвітає!».

Учасникам пісенного заходу Віктор Саюк вручив Подяки. А Лариса Громська висловила надію, що наступного року на цій сцені зможемо побачити виступи всіх культурно-освітніх закладів Пулинської селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь