Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому

Дата: 20.12.2018 14:25
Кількість переглядів: 531

20 грудня відбулося останнє в цьому році засідання виконавчого комітету селищної ради, яке вела секретар ради Олена Гузюк.Фото без опису

На ньому розглядалися наступні питання: про стан проживання і виховання дітей в сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах на території Зеленополянського та Івановицького старостинських округів; зняття з квартирного обліку; визначення видів громадських робіт на 2019 рік.

З першого питання інформувала спеціаліст І категорії відділу гуманітарного Тетяна Андрійчук. Вона охарактеризувала чотири кризові сім’ї (дві Зеленополянський та дві Івановицький старостинський округи), що перебувають на обліку. Доповнили інформацію і в. о. старост Марія Поліщук та Вячеслав Пишнюк. Зі сказаного стало відомо, що наразі ці батьки стають на шлях виправлення.

Начальник відділу загальної та інформаційної роботи селищної ради Олена Лонська доповідала про зняття громадян з квартирного обліку. Зокрема, знято шість осіб. Основні причини – покращення житлових умов та виїзд за межі району.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь