Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 13.12.2018 16:38
Кількість переглядів: 500

Страшна аварія на Чорнобильській атомній електростанції розділила нашу епоху на «до» і «після» чорнобильську. Наслідки катастрофи мали планетарні масштаби, а десятки тисяч людей було переселено у безпечні місця з Прип’яті та довколишніх районів.

Фото без описуНадання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей, які врятували майбутнє для своїх нащадків та віддали свої життя і  здоров’я заради спасіння нашої землі.

Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, котрі виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах. Низько схиляємо голови перед усіма, хто пішов тоді в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Вклоняємося тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно ризикував життям, виконуючи найвищий синівський обов’язок перед рідною землею і своїм народом. Також сьогодні ми вшановуємо тих ліквідаторів, яких вже не має поряд з нами.

Пам'ять про Вас, шановні ліквідатори, завжди житиме в наших серцях. Бажаю

Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

Олександр Гаврилюк, Пулинський селищний голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь