Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Справжній патріот

Дата: 12.12.2018 16:19
Кількість переглядів: 660

Депутат обласної ради Тарас Собко не тільки словами, але і ділом підтверджує покладені на нього депутатські обов’язки. Фото без описуВін не стоїть осторонь і проблем освіти.

«Все, що віддав людям, твоє». Так кажуть, аби збагнути глибинний зміст цієї істини, проживши двічі: в першому житті треба переконатися, що загребущість і ненаситність лише підточують людину; в другому – осягнувши цю Божу заповідь, присвятити себе благочинності, що підносить, одухотворяє і облагороджує. Саме такою небайдужою до проблем оточуючих людиною, патріота в усьому можна назвати лікаря за професією, учасника АТО Тараса Дмитровича Собка.

Минулого року він надав допомогу в розмірі 20 тис. гривень, на ремонт стелі у шкільному музеї ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. А цьогоріч допоміг у виділенні коштів в сумі 50 тис. гривень на технічне оснащення історичного кабінету мультимедійною дошкою і проектором.

Фото без описуТепер уроки історії можна проводити на більш якісному методичному рівні.

Ми вдячні Тарасу Дмитровичу за сприяння в організації освітнього процесу, вихованні молодого покоління справжніх патріотів. Більше б таких людей, що не тільки словами, а й ділом розбудовують нашу державу, наш край.

Ю.В. Грабовський, вчитель історії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь