Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Школярі підтримали військових і словом, і ділом

Дата: 10.12.2018 09:13
Кількість переглядів: 592

Нині до військових особливе ставлення. Адже на Сході країни вони боронять рідну землю від агресора, щохвилини ризикуючи своїм життям. І про це потрібно пам’ятати кожної миті.

Фото без описуАкцію «Дякую Захисникам України», започатковану в державі, підтримали і в закладах освіти Пулинської громади. 5 грудня в ОЗЗСО Пулинській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч представників військової частини А 2076 м. Новограда-Волинського зі школярами, які виготовили їм подарунки, вітальні листівки.Фото без опису

Зустріч була щирою і зворушливою. А розпочалась вона невеличким концертом для наших захисників. У виконанні учнів прозвучали пісні, вірші, подяки з проханням живими повертатися додому.

Вітаючи військових зі святом, спеціаліст відділу освіти Л.В.Черниш побажала, аби Матір Божа захищала їх там, на передовій, а дитячі малюнки та листівки зігрівали серця в люті морози.

Фото без опису

На знак вдячності за наше мирне небо учні власноруч виготовляли захисникам подарунки, писали вірші, малювали ілюстрації. Фото без опису Яна Яковець та Діана Бондарчук (Вацлавпільська гімназія) розповіли, що це вони робили для того, аби військові ще більше відчули, що їх підтримують не тільки рідні та знайомі, але і незнайомі люди. «Ми віримо нашим солдатам. І віримо, що вони переможуть», - сказали дівчатка.

Фото без опису«До цієї акції долучилися всі учні нашої школи, – говорять Владислава Чуян та Руслана Остроглях (Івановицька ЗОШ). – Ми також писали листівки, виготовляли жовто-блакитні браслети».

Військові щиро подякували за вітання та подарунки, запевнивши присутніх, що всі дитячі роботи будуть відправлені на передову.

Педагог-організатор Пулинської ЗОШ Ірина Топчинська наголошує: «Добре, що діти розуміють нинішню ситуацію, з відкритим щирим серцем підтримують бійців. Дякують їм за наше мирне небо».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь