Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Володимир Литвин відвідав село Івановичі

Дата: 05.12.2018 08:17
Кількість переглядів: 1215

30 листопада депутат Верховної Ради України Володимир Литвин із робочим візитом відвідав навчальні заклади села Івановичі. Як зазначає в. о. старости Івановицького округу Вячеслав Пишнюк, приводом для приїзду народного депутата стала його обіцянка зустрітися з колективом школи.

Фото без опису  Володимир Литвин був запрошений на святкові заходи з нагоди 50-річчя навчального закладу (відзначали 10 листопада), які йому не вдалося відвідати через певні обставини. У день відзначення ювілею Івановицької ЗОШ І-ІІІ ст. представник народного депутата Олександр Тичина привітав учнів та вчителів. За відмінні успіхи у навчанні та вагомий внесок у педагогічну працю нагородив їх подарунками, а також передав обіцянку депутата: відвідати школу найближчим часом.

Разом з Володимиром Литвином у Івановичах побували: Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, начальник відділу освіти Наталія Опанащук, голова Пулинської райдержадміністрації Віктор Байда, голова районної ради Анатолій Липко, представник депутата Олександр Тичина.

Фото без описуСпочатку Володимир Михайлович завітав до місцевого закладу дошкільної освіти «Струмочок», де його радо зустрів колектив, вручивши запашний коровай. Дошкільнята вітали поважного гостя віршами та українською колоритною піснею, яку заспівали разом зі своїм вихователем. Народний депутат подякував за теплий прийом. Він подарував дитячому закладу електром’ясорубку, а його вихованцям солодощі.

Фото без опису
Далі депутат Веховної Ради продовжив свій візит відвідинами місцевої школи. У фойє його зустріли учні віршованою концертною програмою та хлібом-сіллю. Учасники зустрічі отримали в подарунок колекційні 10 гривень, а також футбольний м’яч та цукор для їдальні навчального закладу. Директор школи Віктор Мороз подякував гостю за придбані металопластикові вікна, капітальний ремонт спортзалу, провів екскурсію навчальними кабінетами школи, під час якої відбулося невимушене спілкування з учителями та учнями.

Фото без опису

Одинадцятикласниця Зоряна Бондарчук провела ознайомлюючу екскурсію по експозиції шкільного зразкового історико-краєзнавчого музейного комплексу «Музей історії села Івановичі» Івановицької ЗОШ І-ІІІ ступенів (4 розділи та 21 підрозділ музейної експозиції).

Згодом у кабінеті виховної роботи відбулося відкрите спілкування колективу школи з народним обранцем, де було обговорено більшість болючих тем сьогодення української держави…

Кожен учасник виніс з неї зустрічі щось своє і близьке серцю українського педагога розуміння відповідального і мудрого ставлення до повсякденної діяльності на благо своєї Батьківщини.

Володимир Михайлович подякував педагогам за їх багатогранну жертовну діяльність у навчанні й вихованні майбутніх поколінь нашої держави. У свою чергу директор школи Віктор Михайлович подякував гостю за підтримку та висловив надію на подальшу співпрацю навчального закладу з народним депутатом України.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь