Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання сесії селищної ради

Дата: 16.11.2018 15:03
Кількість переглядів: 562

Фото без опису15 листопада відбулося засідання дванадцятої сесії Пулинської селищної ради сьомого скликання. На його розгляд було внесено близько 20 питань порядку денного.

Серед найважливіших рішень, що прийнято депутатами, це затвердження Положення про проведення конкурсу на надання права на встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в населених пунктах об’єднаної територіальної громади та затвердження складу конкурсної комісії; порядок розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності; відновлення вуличного освітлення на території ОТГ; внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік; рішення щодо земельних питань; придбання житла у власність особі з числа дітей-сиріт.Фото без опису

Інформуючи про внесення змін до селищного бюджету, начальник відділу фінансово-економічного Людмила Сак наголосила, що вперше з державного бюджету надано субвенцію на забезпечення житлом особи з числа дітей-сиріт. Крім цього, з обласного бюджету виділено інші субвенції, а саме: на поточний ремонт артезіанської свердловини №2 (вул. Козацька, смт Пулини) – 80 000 грн; придбання телевізора (ОЗЗСО Пулинська ЗОШ І-ІІІ ст.) – 10 000 грн; продовження робіт по вуличному освітленню (смт Пулини) – 25 000 грн; придбання плазмового телевізора, жалюзі, пластикових стендів й іншого (Івановицька ЗОШ І-ІІІ ст.) – 30 000 грн та 30 000 грн на придбання класних дощок (Староолександрівська ЗОШ І-ІІ ст.); встановлення трьох комплектів автономної системи освітлення фотоелектричних (сонячних модулів) з опорами (на території селищної ради) – 52 500 грн; придбання системи відео нагляду та пожежної сигналізації (Вацлавпільська гімназія) – 20 000 грн.

Стосовно придбання житла з числа дітей-сироті, то селищною радою в Пулинах знайдена відповідна квартира. Наразі ведеться процедура її купівлі.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь