Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відвідувачі бібліотеки вдячні за «Берегиню»

Дата: 16.11.2018 12:16
Кількість переглядів: 576

15 листопада у бібліотеці Пулинської селищної ради проведено чергове засідання любительського клубу «Берегиня». Його гостем була Галина Буравська – людина різнобічних мистецьких навичок, педагог за фахом.

Фото без описуГалина Анатоліївна ознайомила присутніх зі своїми власноруч виготовленими виробами. Розповіла про техніку їх виконання. Серед робіт – чудові картини, дерев’яні вироби з візерунками у стилі петриківського розпису, ляльки-мотанки, обереги й інше. Крім цього, пані Галина зачарувала присутніх своїми Фото без описувіршами про жіноцтво.

Тему зібрання «Місія жінки – примножувати життя» продовжили працівники книгозбірні – завідувач бібліотекою Олена Грозовська та Людмила Пашківська.

На засідання були запрошені постійні його учасниці, котрі нещодавно відсвяткували свої ювілеї – це Надія Тесля та Марія Гладкіна. Їм вручили скромні подарунки та квіти. Були і музичні сувеніри: співоче тріо у складі директора Центру культури і дозвілля селищної ради Віктора Саюка, Івана Опанащука та Олександра Бражевського виконали віночок українських пісень.

Ювілярки вдячні працівникам бібліотеки та Віктору Саюку за проведений захід та щирі вітання на їхню адресу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь