Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Працівники культури відзначають своє професійне свято

Дата: 08.11.2018 16:26
Кількість переглядів: 826

8 листопада у Будинку культури Пулинської селищної ради відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. Святковий концерт підготували майстри сцени зі Старої Олександрівки.

Урочистість розпочала головний спеціаліст відділу гуманітарного Лариса Громська. Багато теплих щирих слів було сказано на адресу працівників культури та народних аматорів. Адже вони створюють культурно-мистецький імідж не тільки свого села, громади, але й країни. Не оминуто увагою і те, що – це ентузіасти своєї справи, котрим інколи доводиться працювати не на повний оклад. І як зазначив один з виступаючих – Іван Грибан: «Культура – обличчя нації, тому туди ідуть найкращі».

Працівників культури вітали: селищний голова Олександр Гаврилюк, начальник відділу гуманітарного Георгій Андрійчук, в. о. директора Центру культури і дозвілля Віктор Саюк, в минулому начальник відділу культури і туризму РДА Лариса Павлова та інші.

Почесними грамотами селищної ради відзначено директорів сільських закладів культури: Староолександрівського – Станіславу Цаплінську, Івановицького – Тетяну Кравчук, Ялинівського – Світлану Черниш. Ветерани та аматори культосвітніх закладів отримали подяки, серед яких і найстарші та найдосвідченіші – це Марія Карпінська та Володимир Онофрійчук (фолькльоно-етнографічний колектив «Криниченька» с. Ялинівка).

Аматорський колектив «Червона калина» (керівник – С. Цаплінська) радував учасників свята своїми піснями. У концертній програмі також були сценки, гумор та виступи молодих виконавців – Карини Черниш, Лади Опанащук та Яни Мосійчук. Виступи сприймалися гучними аплодисментами та вигуками «Браво!». Староолександрівські майстри сцени подарували присутнім гарний настрій.

Тож нехай творчий вогник ніколи не згасає у серцях працівників культури та аматорів народного мистецтва!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь