Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Допомогли районній лікарні

Дата: 24.10.2018 15:33
Кількість переглядів: 519

Жителі Кошелівського старостинського округу другий рік поспіль допомагають КУ «ЦРЛ Пулинської районної ради» вирішувати питання харчування хворих, надаючи благодійну допомогу овочами.

В. о. старости округу Станіслав Климчук говорить, що їхні працівники культури займалися збиранням у населення сільгосппродукції, яку наприкінці минулого тижня було відправлено до харчоблока центральної районної лікарні.

У селі Кошелівка овочі збирала Валентина Нижник, у Веснянці – Людмила Ілючок, у В’язовці та Сколобові – Тетяна Войтенко.

- У зборі сільгосппродуктів мені допомагали Наталія Гуменюк (у Сколобові) та Ірина Корнійчук (у В’язовці) - розповідає Т. Войтенко. – Жінки підводами об’їхали свої села, заходячи у кожний двір. Люди з розумінням поставилися до прохання: виносили картоплю, моркву, капусту, столовий буряк. У результаті назбирали три підводи овочів.

- Краще, коли не хворієш, – продовжує Тетяна Войтенко. – Але від цього ніхто не застрахований. Я нерідко потрапляю в лікарню і бачу, що є хворі, до яких часто приходять родичі. А є й такі, що тільки чекають цієї миски супу. Тож нехай наша допомога буде на користь людям.

Головний лікар КУ «ЦРЛ районної ради» Павло Гуменюк дякує небайдужим мешканцям Пулинщини за надану допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь