Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Допомогла селищна рада

Дата: 11.10.2018 12:07
Кількість переглядів: 686

Інколи людина потрапляє у такі життєві обставини, з яких вибратися самостійно не в змозі. Тоді на допомогу приходять працівники органів місцевого самоврядування.

Мова піде про мешканця Івановицького старостинського округу, який у свої 62 роки залишився одиноким. Не те, що зовсім одинокий, родичі є, але вони далеко… Тож чоловік у селі проживав один. Так трапилось, що його помешкання згоріло, заразом згоріли і документи.  Жив - у сараї. Тож органи місцевого самоврядування – особисто очільник громади Олександр Гаврилюк, взяли ситуацію на контроль.

З дня, як трапилась пожежа (травень 2018 р.), Пулинська селищна рада та в. о. старости округу Вячеслав Пишнюк турбувалися про цього чоловіка. Провідний спеціаліст відділу гуманітарного селищної ради Марина Остапчук також відвідувала погорільця. Іншого виходу не було, як оформляти його в будинок пристарілих. Але, щоб людину туди помістити, потрібно було зібрати необхідні документи, пройти медогляд. А це, звісна річ, справа не одного дня. Багато допомогла в цьому відношенні пенсіонеру М.О. Остапчук. У виготовленні айді-картки посприяв В.О.Пишнюк.

Тепер усе позаду. 8 жовтня у супроводі Марини Остапчук та Вячеслава Пишнюка пенсіонера було доправлено для постійного проживання в соціальний відділ благодійної організації «БФ «Надія для всіх», що в смт Довбиш.

Чоловік дуже зрадів, коли йому показали чисту світлу кімнату, де він мешкатиме. Там про нього будуть турбуватися. Наш земляк щиро вдячний усім, хто допоміг вийти зі складної життєвої ситуації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь