Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Володимир Лисюк – у фільмі «Чорний козак»

Дата: 10.10.2018 14:16
Кількість переглядів: 722

Наш земляк Володимир Лисюк знімався в художньому фільмі «Чорний козак» (2018 р.), в якому йдеться про невмирущість українського духу. Він зіграв одну з головних ролей – Козака Характерника.

Фото без опису

Володимир Олександрович – керівник патріотичного гуртка «Сокіл-Джура», що діє при комунальному закладі позакласної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Пулинської селищної ради. Там вивчають бойове мистецтво. Разом зі своїми вихованцями Володимир побував на багатьох патріотичних заходах країни. Він особисто знайомий з Сашком Лірником, за однойменною казкою якого «Про вдову Ганну Шулячку, Чорного Козака і страшне закляття» знято фільм.

В. Лисюк розповідає, що стрічку знімали протягом 10 років. Режисер – Ярослав Чабанюк. Це перший народний художній фільм, який вийшов за кошти людей. Його бюджет склав більше двох мільйонів грн.

Вперше фільм продемонстрували на закритому допрем'єрному показі в київському кінотеатрі «Жовтень» 1 серпня цього року. Стрічку планується випустити в український обмежений прокат 24 жовтня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото з архіву Пулинської громади.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь