Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Я і книга моя

Дата: 03.10.2018 12:31
Кількість переглядів: 522

Сьогодні майбутнє за книгозбірнями, які починають традиційну культуру спілкування з книгою, з новими інформаційними технологіями. Саме таку роль виконає бібліотека Пулинської селищної ради.

Недільного сонячного дня (30 вересня – у Всеукраїнський день бібліотек) у книгозбірні було гамірно. Це зібрались читачі дитячого відділу. Вони вітали бібліотекарів з нагоди професійного свята. Приємно було отримати букет квітів від вдячних маленьких читачів.

Фото без описуЗа чаєм школярики ділились враженнями від прочитаних книг, давали поради один одному. Розмовляли про користь сімейного читання, яке починається з вибору книг батьками.

Психологи говорять, що книжка подобається дитині тоді, коли подобається мамі. Відомі випадки, коли після однієї прочитаної книги дочка з татом зробили ляльковий театр власноруч (це фізичний, емоційний та інтелектуальний розвиток). Потім дитина сама писала сценарії для свого театру. А ще потрібно слідкувати за тим, як змінюються смаки в читанні дітей.

У ході зустрічі школярики ділились думками про важливість ілюстрацій в книгах. Читачі молодшого шкільного віку вважають, що це важливо, а середнього – що достатньо тільки на обкладинці гарного оформлення.

Ігри, конкурси, вікторини, загадки та призи для переможців – були десертом нашої приємної зустрічі. На її зазавершення діти попросили, аби ми дозволили їм зустрічатися тут щонеділі.

Ольга Буланова, бібліотекар дитячого відділу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь