Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Підтримали Всеукраїнську акцію-флешмоб «Усиновлення – це любов на все життя»

Дата: 28.09.2018 16:01
Кількість переглядів: 659

Щороку 30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. 

Фото без опису

Головне завдання дорослих, захистити права кожної дитини, а особливо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом повернення їм того, що, волею долі, у них відібрало життя, – гідності, самоповаги, віри в добро і справедливість, а найголовніше – батьківської любові.

З метою привернення уваги громадськості до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, пропагування влаштування в сімейні форми виховання сьогодні, 28 вересня, в парку смт. Пулини відбулася Всеукраїнська акція - флешмоб «Усиновлення – це любов на все життя». В ході акції мешканці селища залучалися до обговорення проблеми сирітства, проводились бесіди щодо популяризації сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, інформування населення щодо особливостей функціонування патронатних, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Працівники відділу гуманітарного роздавали тематичні листівки та буклети.

Фото без опису

Щиро вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом Ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними Ваші діти.

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, й до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Хай в Україні будуть лише щасливі діти!!!

Фото без опису

Відділ гуманітарний селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь