Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Чергове засідання виконкому

Дата: 14.09.2018 14:13
Кількість переглядів: 655

13 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету. В ході засідання розглянуто ряд важливих питань.

   Спеціаліст І категорії відділу гуманітарного селищної ради Андрійчук Т.В. спільно зі  в.о. старости Очеретянського старостинського округу Володіною Л.О. та старостою Пулино-Гутського старостинського округу Буковенко Т.Д. проінформували про стан проживання і виховання дітей в  сім`ях, що перебувають у складних життєвих обставинах  на території Очеретянського  та Пулино-Гутського старостинських  округів.

    На засідання прибули  матері, які не займаються виховання своїх дітей із с. Очеретянки. Члени виконкому заслухали їх, почули їхні «виправдання». Але, на жаль, у кожного із членів виконкому склалася думка, що дані сім’ї уже не стануть на шлях виправлення.

     Про стан спортивно-масової роботи на території Пулинської громади ознайомила присутніх  головний спеціаліст  відділу гуманітарного селищної ради Громська Л.А.

     За її словами:  на території громади працюють дві спортивні установи: «Дитячо- юнацька спортивна школа Пулинської селищної ради», як була створена в грудні 2017 року та  Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос».

       Основне завдання ДЮСШ – розвиток здібностей дитини у обраному виді спорту. На сьогодні в школі діє два відділення: з футболу та тенісу, де навчається (займається) 168 учнів. Крім директора, працює 5 тренерів-викладачів.

   Спортивні організації активно приймають участь у спортивно-масових заходах з різних видів спорту та завжди мають призові місця.

    Також на порядку денному засідання  розглядалося питання про стан виконання робіт по капітальному ремонту водопровідних мереж та споруд в с. Івановичі Пулинського району Житомирської області, який проводився в 2017 році  до об’єднання територіальної громади.

      Обговорено план роботи виконкому селищної ради на ІУ-й квартал 2018 року та розглянуто заяви громадян громади.

       По кожному питанню прийняті певні рішення.

                                 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь