Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

До уваги населення! З 1 вересня розпочнеться перехід на цифрове телевізійне мовлення

Дата: 29.08.2018 15:12
Кількість переглядів: 511

Відповідно до міжнародних зобов’язань в Україні триває процес переходу ефірного телевізійного мовлення від аналогового стандарту розповсюдження програм до цифрового DVB-T2. 

Аналогове телебачення буде вимкнено на заміну більш прогресивному цифровому стандарту, перевагами якого є висока якість телевізійного сигналу та більша кількість програм. Насамперед, відчують різницю у перегляді телепрограм саме телеглядачі ефірного телебачення, які сьогодні приймають телепрограми, використовуючи кімнатну, зовнішню або колективну антену. 

Постановою Кабінету Міністрів від 13 червня 2018 року № 509 внесено зміни до Плану використання радіочастотного ресурсу України стосовно термінів використання аналогової технології телевізійного мовлення.  

Відтак , 31 липня 2018 року аналогове телевізійне мовлення було припинено у місті Києві та Кіровоградській області, у решті областей перехід до цифрового телебачення має відбутися 31 серпня 2018 року. Отже, у п'ятницю, 31 серпня, в Україні буде припинено використання технології аналогового телевізійного мовлення

Абонентів кабельного телебачення та власників супутникових антен зазначені зміни не стосуються.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь