Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Незалежній Україні - 27

Дата: 24.08.2018 10:14
Кількість переглядів: 702

23 серпня в Пулинах відзначали День Державного Прапора та День Незалежності України. Урочистості розпочалися з покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Затим людська колона попрямувала у селищний парк до прикрашеної жовто-блакитними кульками сцени, де розгорталися подальші події. Учні школи мистецтв акапельно виконали Гімн України. Почесне право підняти Державний Прапор було надано директору будинку культури с. Стара Олександрівка Станіславі Цаплінській та головному спеціалісту районного управління Держпродспоживслужби Олегу Романюку.

Зі святами присутніх вітали: селищний голова Олександр Гаврилюк, голова райдержадміністрації Віктор Байда, голова районної ради Анатолій Липко. На святкування також завітали депутат Верховної Ради Володимир Литвин та обласної ради Тарас Собко, які традиційно прибули з подарунками.

Відзначено і тих працівників, котрі своєю доблесною працею творять добробут рідного краю, чиї портрети занесені на районну Дошку пошани.

Керівництвом району вручено подяки організаціям та установам, що долучилися до шефської допомоги військовій частині А2076 м. Новограда-Волинського. Серед них і відділ освіти Пулинської селищної ради, який зібрав найбільшу кількість коштів.

Традиційно вітали і юних громадян, які отримують паспорти (у формі айді - карток). На згадку про цей день їм вручили синьо-жовті стяги.

Свято, ведучими якого були головний спеціаліст відділу гуманітарного селищної ради Лариса Громська та директор школи мистецтв Василь Бернацький, завершилося чудовим концертом артистів Житомирської обласної філармонії ім. С. Ріхтера.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь