Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З обмінним концертом до сусідів

Дата: 20.08.2018 16:07
Кількість переглядів: 749

Між закладами культури с. Івановичі та Стара Олександрівка зав’язалася тісна творча дружба: аматори сцени обмінюються концертами.

Наприкінці липня івановицькі артисти виступали у Старій Олександрівці. А 14 серпня, на Свято Маковія, староолександрівські аматори на чолі з директором сільського будинку культури Станіславою Цаплінською завітали до Іванович.

Фото без опису

Станіслава Анатолівна розповідає, що концерт тривав близько двох годин. У програмі були пісні та сценки. Глядачі жваво аплодували як жіночому колективу «Червона калина» у складі Марії Чиж, Катерини Чернецької, Олени Шалі, Людмили Пастухової, так і молодим аматорам – Карині Черниш, Ганні Шалі, Ладославі Опанащук. На знак вдячності в. о. старости Івановицького округу Вячеслав Пишнюк вручив аматорському колективу квіти.

Глядачі дякували артистам зі Старої Олександрівки і після завершення концерту, говорили, що їм усе дуже сподобалося. Директор місцевого будинку культури Тетяна Кравчук запросила сусідів до співпраці й надалі. Зокрема свою вдячність також висловив начальник управління регіонального розвитку Пулинської райдержадміністрації Леонід Бабич.

Зі слів С. Цаплінської, усі їхні нагальні питання вони вирішують самостійно. Директор будинку культури вдячна односельцю Володимиру Чернецькому за забезпечення музичним обладнанням та всім аматорам-односельцям. Адже українська пісня перетворює  життя людей на свято.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь