Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Цьогорічне свято у Ялинівці було найкращим

Дата: 20.08.2018 12:17
Кількість переглядів: 641

Гарної серпневої днини, на Спаса, у Ялинівці відзначали спільне свято - День Ялинівки та Юлянівки, у ході якого складали щиру подяку жителям. А неперевершений фольклорний колектив «Криниченька», під керівництвом Світлани Черниш, дарував присутнім чудовий настрій та позитивні емоції.

Фото без описуНа цьому святі побував і селищний голова Олександр Гаврилюк.

В обідню пору поспішали до Ялинівського закладу культури жителі та гості згаданих сіл. Сюди прибув і директор ТОВ «Ялинівка Нова» Дмитро Андрійчук разом із засновниками товариства, що діє на території старостинського округу.

Фото без описуФото без опису

Зі святом присутніх привітали: в. о. старости Ялинівського старостинського округу Анатолій Перегуда, очільник громади Олександр Гаврилюк, представник ТОВ «Ялинівка Нова» Володимир Тесляр, діловод Ніла Мянівська. Як і годиться на свято ідуть з подарунками. Тож О. C. Гаврилюк подарував бензокосу.

Фото без описуВиступи аматорів сцени перепліталися з відзначенням у таких номінаціях: «Наймолодші жителі сіл», «Найстаріші жителі», «Матері-Героїні», «Сім"ї, що прожили в парі 50 і більше років». Вшанували і людину, яка прославила село гарними вчинками – це Валентин Салацький. Усім їм за підтримки інвесторів вручено подарунки.

Фото без опису

Концертна програма була змістовною, такою, що іде у ногу з сьогоденням. Крім пісень та музичних композицій, Ірина Поварчук прочитала вірш «Україна», в якому йдеться про те, що триває війна на Сході, розпочата колишніми «братами». Хвилиною мовчання вшанували полеглих захисників країни.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Концерт закінчився, але люди не розходились. На дітей чекали розваги та конкурси. Працювала виїзна торгівля. А ввечері для молоді працювала дискотека.

«Такі свята уже проводились у нашому селі, але це – найкраще», - сказала мешканка поважного віку Марія Перегуда наприкінці святкового заходу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь