Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання сесії селищної ради

Дата: 17.08.2018 16:14
Кількість переглядів: 657

17 серпня відбулося засідання десятої сесії Пулинської селищної ради, на якому розглянуто низку важливих питань.

Фото без опису

 

На засіданні йшлося: про зміну назви та затвердження Статутів закладів дошкільної освіти у новій редакції; ліквідацію сільських виборчих комісій; внесення змін до селищного бюджету 2018 року; прийняття автомобіля зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ району в комунальну власність територіальної громади Пулинської селищної ради; демонтаж пам’ятників, що належать до символіки комуністичного тоталітарного режиму, та інше.

З інформацією виступили селищний голова Олександр Гаврилюк, начальник відділу освіти Наталія Опанащук, начальник відділу фінансово-економічного Людмила Сак, голова постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту Олена Мороз.

Депутатами ухвалено відповідні рішення. Зокрема термін – дитячі навчальні заклади (ДНЗ) відтепер змінюється у заклади дошкільної освіти (ЗДО), а їх завідувачі – на директорів.

Виконуючим обов’язки старост Ялинівського та Кошелівського старостинських округів дано термін: до 1 грудня 2018 р. демонтувати пам’ятники лідерам комуністичного режиму (Фрунзе та Щорсу), які знаходяться на території селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь