Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Рятувальники застерігають

Дата: 08.08.2018 08:52
Кількість переглядів: 554

Пулинський районний сектор Управління ДСНС України у Житомирській області звертається до мешканців району та гостей краю з застереженням дбати про власну безпеку під час відзначення 27-річниці Незалежності України. Пам’ятайте, небезпека може виникнути на кожному кроці!

Фото без опису

Якщо ви опинились у натовпі:

- взагалі, як би не хотілося подивитися на подію, краще уникати значних скупчень людей. Якщо ви все-таки потрапили в натовп, головне завдання – не впасти. Якщо ви впустили якусь річ, у жодному разі не намагайтесь її підняти – життя дорожче.

Якщо ви побачили підозрілий предмет, що може виявитись вибухонебезпечним:

- при виявлені «безгоспних» речей, не можна чіпати їх, як би привабливо вони не виглядали. Варто пам’ятати: зовнішній вигляд предмета може приховувати його справжнє призначення. Не чиніть самостійно по відношенню до нього ніяких дій та якнайшвидше повідомте фахівців за номером «101» або «102». До їх прибуття постарайтеся зробити все можливе, щоб люди відійшли від місця знахідки на безпечну відстань.

Фото без опису

Якщо ви вирішили провести свій відпочинок на природі:

- аби не зашкодити довкіллю, дотримуйтеся нескладних правил пожежної безпеки. Вибираючись на пікнік до лісу, розкладайте багаття лише на спеціально відведених ділянках, не застосовуючи при цьому легкозаймистих речовин. Не викидайте на землю непогашені сірники чи недопалки, а також не відходьте далеко від вогнища. Перед поверненням додому обов’язково залийте вогонь водою або засипте землею.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь