Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Підтримують порядок у селищі

Дата: 19.07.2018 16:27
Кількість переглядів: 651

Гордістю Пулин є наш парк, в якому завжди чисто. Чисто і на вулицях селища та його окраїнах. А за усім цим стоять люди, котрі за будь-яких погодних умов слідкують та підтримують порядок.

Фото без опису

Інспектор з питань благоустрою відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин селищної ради Валентина Кардаш розповідає, що крім неї, слідкують за порядком робітники з благоустрою – це Валерій Черниш та Людмила Боярчук. Їх робочі дні розпочинаються з того, що обкошують бур’яни обабіч вулиць (де немає господаря) та канави, збирають сміття, сапають траву біля бордюр, змітають пісок на дорогах і самостійно його вивозять, обрізають віття дерев.

Є робота Валентині Іванівні і у вихідні дні. В неділю рано-вранці жінка іде в парк і прибирає усе, що знаходить біля лавочок після бурно проведеної ночі деякими молодими людьми. Здебільшого це пляшки та пластиковий посуд.

«Приблизно 80% наших односельчан не смітять, – говорить інспектор з питань благоустрою. – Навіть мами, які гуляють з дітьми у парку і бачать, що хтось смітить, дають зауваження порушникам».

За чистоту навколишнього середовища треба боротися всім. І Валентина Кардаш найбільше це робить. Спочатку вона попереджує порушників. Вдруге – на них чекає штраф у розмірі 340 грн, а в третє – штраф іще більший.

Хочеться надіятись, що усі ми свідомі громадяни, маємо поважати працю інших. А гроші ліпше витратити не на штрафи, а на щось корисне та приємне. Так буде краще для усіх.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь