Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

24 червня – День молоді України

Дата: 23.06.2018 10:59
Кількість переглядів: 713

Серед багатьох свят, які відзначає наша країна – воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. У житті немає пори прекраснішої, ніж молодість. Це час становлення, вибору професійного шляху, планування майбутнього.

У нашій державі немало робиться для формування і реалізації принципово нової державної молодіжної політики – одного із пріоритетних напрямів діяльності держави, яка здійснюється в інтересах молодої людини та суспільства.

Бути молодим прекрасно, Ви це і самі прекрасно знаєте, але не забувайте, що бути молодим означає ще й бути незалежним, бути неупередженим, бути безстрашним, вірити в свої сили і знати, що немає нічого недосяжного. Напередодні свята Дня молоді прийміть від відділу гуманітарного Пулинської селищної ради найщиріші вітання та побажання творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне Ваш розум та душа, щоб фонтан ідей не вичерпував себе, а енергія творити і створювати надихала на великі звершення заради щасливого майбутнього нашої України.

Вірте у власні сили, прагніть більшого і досягайте поставленої мети.

Відділ гуманітарний Пулинської селищної ради.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь