Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Діти оздоровилися, набралися сил

Дата: 22.06.2018 11:17
Кількість переглядів: 768

Після завершення навчального року школярі Пулинської громади оздоровлювалися, відпочивали, набиралися сил у пришкільних таборах.  

Фото без опису

Пришкільні табори відпочинку з денним перебуванням дітей, з організацією дворазового гарячого харчування працювали у Староолександрівській ЗОШ І-ІІ ст., Івановицькій, Кошелівській ЗОШ І-ІІІ ст., опорному закладі ЗСО Пулинська ЗОШ І-ІІІ ст., Вацлавпільській гімназії.

Відпочинковою зміною охоплено 185 дітей пільгових категорій, на організацію харчування яких з місцевого бюджету було виділено 65 тис. грн. Крім цього, 34 дитини відпочили за рахунок спонсорських та батьківських коштів.

У дев’яти закладах освіти працювали мовні табори, мета яких – поглиблення та удосконалення умінь та навичок учнів у вивченні іноземної мови. Заняття у цих таборах проводилися у формі тренінгів, рольових ігор, квестів.

Особлива увага в організації відпочинку приділялася школярам, котрі потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Це діти таких категорій: сироти, позбавлені батьківського піклування, з особливими освітніми потребами, потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи, учасників бойових дій в зоні АТО, з багатодітних та малозабезпечених сімей, талановиті й обдаровані діти.

Першочерговими завданнями функціонування таборів було створення безпечних умов, якісного харчування та цікавого дозвілля учнів.

Відділ освіти селищної ради бажає всім учасникам освітнього процесу цікаво і безпечно провести літні канікули та відпустки.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь