Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

31 травня – пам’ятний день учням школи мистецтв

Дата: 01.06.2018 23:50
Кількість переглядів: 616

Останній день травня надовго запам’ятається вихованцям Пулинської школи мистецтв не тільки тим, що побували у сесійній залі обласної ради, але і фото сесією у визначних місцях Житомира.

Фото без описуФото без опису

Перед початком сесійного засідання учні під керівництвом викладача школи мистецтв Яни Сомплавської (без музичного супроводу) виконали Державний Гімн України.

Директор школи мистецтв Василь Бернацький розповідає, що присутні в залі допомогли юним вокалістам співати. Це було дуже зворушливо.

 Депутати подякували юним виконавцям словесно і солодкими подарунками. Затим учні пішли в місто гуляти та фотографуватися на згадку.

Фото без описуФото без опису

В.М.Бернацький висловлює щиру подяку начальнику відділу освіти Пулинської селищної ради Наталії Вікторівні Опанащук за допомогу з підвозом дітей; керівнику «Зразкового хореографічного колективу «Колорит» Максиму Сергійовичу Пташнюку і директору Центру дитячої та юнацької творчості Оксані Олександрівні Василенко за те, що юні вокалісти виступили в гарних костюмах; директору Центру культури і дозвілля Олені Володимирівні Оріховській за допомогу з одягом.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь