Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому

Дата: 21.05.2018 12:26
Кількість переглядів: 603

18 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому розглянуто низку питань.

Фото без опису

Про підготовку до оздоровлення дітей влітку 2018 р. доповідала начальник відділу освіти селищної ради Наталія Опанащук. Так, з 29 травня по 8 липня на території селищної ради функціонуватимуть 5 пришкільних таборів відпочинку (Вацлавпільська гімназія, Івановицька, Кошелівська, опорний ЗЗСО Пулинська ЗОШ І-ІІІ ст., Старолександрівська ЗОШ І-ІІ ст.), християнський «Табір життя» (Кошелівська ЗОШ І-ІІІ та Сколобівська І-ІІ ст.), 9 мовних таборів (крім 5 згаданих навчальних закладів, Очеретянська та Чернявська філії Пулинської ЗОШ, Сколобівська ЗОШ, Зеленополянський НВК).

З метою забезпечення якісного та безпечного відпочинку дітей відділом освіти забезпечено проходження медичного огляду персоналу пришкільних таборів та взято питну воду для лабораторних досліджень; робочою групою здійснено об’їзд згаданих закладів освіти.

Ключовим питанням було – стан проживання і виховання дітей в кризових сім’ях. Заслухано три горе-матері, мешканок Кошелівського старостинського округу, котрі не належним чином виконують свої батьківські обов’язки. Жінки, з якими проведено роз’яснювальну роботу, пообіцяли виправити становище.

Крім цього, йшлося про весняний призов на території громади; розглянуто та затверджено тарифи на послуги централізованого водопостачання і водовідведення та інше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь