Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Рішення про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення: транспортування рідких відходів та очистку рідких відходів

Дата: 21.05.2018 09:54
Кількість переглядів: 1516

 

Україна

ПУЛИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ПУЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виконавчий комітет

РІШЕННЯ

від 18.05.2018 року                                                                         № 81

 

Про затвердження тарифів

на послуги з централізованого

водопостачання, водовідведення:

 транспортування рідких відходів

та очистку рідких відходів           

           

            Розглянувши лист КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради  від 03.03.2018 № 34 про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення: транспортування рідких відходів та очистку рідких відходів, у зв’язку із підвищенням розміру мінімальної заробітної плати, підвищенням тарифів на електроенергію, збільшенням вартості паливно-мастильних матеріалів, податкового навантаження, та з метою проведення тарифів у відповідность до економічно- обгрунтованих витрат на їх виробництво, відповідно до ст.ст.7,31,32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 р. № 390 «Про затвердження порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/ тарифів з обгрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», керуючись пп. 2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного Комітету України від 26.03.2018 № 1.20/5-506, акт перевірки дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Головного Управління Держпродспоживслужби в Житолмирській області від 11.05.2018 № 000009, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

           

            1. Затвердити тарифи на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення: транспортування рідких відходів та очистку рідких відходів для КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради у розмірі:

        

          водопостачання за 1 куб. м. з ПДВ:

                                      - населення – 24,49 грн;

                                      - бюджетні установи – 24,49 грн;

                                      - інші споживачі – 24,49 грн.

          водовідведення (в т. ч. транспортування/очистка) за 1 м. куб. з ПДВ:

                         - населення – 49,85 грн. (22,79грн./27,06 грн.);

                         - бюджетні установи – 49,85 грн. (22,79 грн./27,06 грн.);

                         - інші споживачі – 49,85 грн. (49,85 грн./ 27,06 грн.).                                          

           

            2. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконкому селищної ради № 8 від 24.01.2017 «Про внесення змін та доповнень до рішення виконкому селищної ради від 24.02.2017 «Про корегування тарифів на послуги централізованого водопостачання, водовідведення: очистки рідких відходів для населення, бюджетних установ та інших споживачів».

           

           3. Ввести в дію затверджені даним рішенням тарифи на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення: транспортування рідких відходів та очистку рідких відходів  для КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради через 15 днів після їх оприлюднення, згідно чинного законодавства.

        

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника селищного голови з питань діяльноті виконавчих органів ради  Макеєнка О.І.

 

Селищний голова                                                                          О.С. Гаврилюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь