Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Подвійне свято у Старій Олександрівці

Дата: 18.05.2018 16:04
Кількість переглядів: 1582

17 травня, у свято Вознесіння Господнього, в Старій Олександрівці відзначали День села. Аби привітати мешканців громади, туди завітав селищний голова Олександр Гаврилюк, голова районної ради Анатолій Липко та інші високо посадовці.

Фото без описуФото без опису

Близько 16 години біля сільського Будинку культури, де були виставлені стільці для присутніх, почали збиратися люди. Поріг закладу культури слугував сценою.

Фото без опису

Свою співочу майстерність односельцям продемонстрував жіночий колектив «Червона калина» (керівник – директор СБК Станіслава Цаплінська) та інші аматори сцени.

Присутніх вітали: Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, начальник відділу гуманітарного Георгій Андрійчук, начальник відділу освіти Наталія Опанащук, голова районної ради Анатолій Липко, керуючий підрозділом ТОВ «Діва-Агролан» Василь Давидюк, в.о. старости Ялинівського старостинського округу Ігор Перегуда, колишній керівник місцевого сільгосппідприємства Алік Ушурбакієв.

У ході свята були відзначені мешканці села у таких номінаціях: «Наймолодший житель», «Родинні пари, що прожили разом 50 і більше років», «Найстаріші жителі», «Багатодітні родини». Усі вони отримали подарунки.

Фото без опису

А. І. Ушурбакієв подякував усім поколінням староолександрівчан, котрі своєю невтомною працею у різні часи епохи розбудовували село, дбали про його благоустрій. Хвилиною мовчання вшанували і пам'ять загиблих у Другій світовій війні. Наймолодшому учаснику художньої самодіяльності, школярику – Петрику Шевчуку випала почесна місія – покладання квітів до пам’ятника загиблим односельчанам.

Фото без опису

За збереження народних традицій та активну участь у культурно-мистецькому житті громади колективу «Червона калина» від селищної ради висловлено подяку.

Свято вдалося, його організатори добре постаралися. І погода була чудова. Але чи не в кожному виступі звучала сумна нотка – нинішня війна. Усім хочеться, щоб вона швидше закінчилася. Аби не гинули там наші люди, щоб мирно жити і трудитися на своїй землі.

Станіслава Цаплінська подякувала усім, хто надав допомогу в проведенні свята. А завершилося все ярмарком смаколиків.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь