Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Роботи з ремонту доріг - продовжуватимуться

Дата: 16.05.2018 16:27
Кількість переглядів: 945

Одним із приорітетних напрямків діяльності Пулинської селищної ради є проведення невідкладних робіт із ремонту та належного утримання доріг комунальної власності у населених пунктах об’єднаної територіальної громади. Ці роботи фінансуються виключно за рахунок коштів селищного бюджету.

Фото без опису

Спеціаліст І категорії відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин Іван Кайданюк зазначає, що протягом квітня нинішнього року проведено профілювання доріг у біло-щебеневому покритті по всіх населених пунктах громади, а також під’їздні дороги до кладовищ, місць видалення твердих побутових відходів, інших об’єктів. Значна частина таких доріг потребує ремонту з додаванням нового матеріалу (відсів). І хоча його вартість у порівнянні з минулорічною збільшилась у рази, на даний час закуплено більше 2-х тисяч тонн для ремонту найбільш вражених ямковістю доріг по населених пунктах громади. Ремонтні роботи розпочнуться найближчим часом.

Після зимово-весняного періоду потребують поточного та капітального ремонту і значна частина комунальних доріг у асфальто-бетонному покритті, багато їх було вражено ямковістю. Тому, з метою покращення дорожнього покриття, ліквідації ямковості, з квітня проведено значний обсяг робіт із поточного ремонту. Зокрема, проводяться роботи із поточного ремонту доріг по вул. Небесної Сотні та Незалежності в смт. Пулини. Загальна вартість виконаних робіт вже склала більше 500,0 тис. грн. Слід зазначити, що згадані роботи проводяться із застосуванням відповідних технологій та якісних матеріалів, що дасть можливість забезпечити якісний стан дорожнього покриття на тривалий період.

Питання ремонту та утримання доріг комунальної власності у населених пунктах постійно знаходиться на контролі у селищній раді, відповідна робота буде проводитись і вподальшому. Роботи з ремонту доріг потребують великих фінансових ресурсів. І звичайно, чим більше отримаємо доходів до бюджету громади, тим більше відремонтуємо доріг, тим кращими вони будуть у наших населених пунктах.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь