Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Чемпіонат України – «Колорит» - Перемога!!!

Дата: 16.05.2018 08:47
Кількість переглядів: 669

12 травня в Києві проходив фінал ІV Всеукраїнського чемпіонату з хореографічного мистецтва «ART DANCE 2018». Чемпіонат зібрав понад 2500 тисячі дітей зі всіх куточків України – це 100 кращих колективів країни. До фіналу потрапив «Зразковий художній колектив» хореографічний колектив «Колорит», який здобув перемогу та золото у Відбірковому регіональному турі, що проходив у Львові в 2017 році.

Фото без опису

Участі у фестивалі передувала кропітка праця, безсонні ночі підготовки дітей та керівника – Пташнюка Максима Сергійовича. Феєричне видовище відкриття чемпіонату, сильні виступи суперників та очікування оголошення результатів. На словах не можливо передати ті емоції та хвилювання, які переповнювали всіх.

І ось нарешті – «Зразковий художній колектив» хореографічний колектив «Колорит» ввійшов у «ТОР-100» кращих колективів України та отримав ІV місце в Україні у номінації «Народна хореографія». Церемонія нагородження та фото з зірковими суддями запам’ятається надовго.

Висловлюємо слова подяки:

- Пулинському селищному голові О.С.Гаврилюку та депутатському корпусу селищної ради за надану фінансову підтримку, а саме: виплату добових поїздки в м. Київ.

- голові Мартинівської сільської ради В.Ф.Кривульському та депутатському корпусу за надану фінансову допомогу щодо забезпечення оплати проїзду (замовлення автобусів);

- за кропітку працю медичному працівнику Олені Петренко і також костюмеру «Колориту» Олені Данюк.

Дякуємо всім тим, хто слідкував за виступом у прямому ефірі та вболівав за нас.

Фото без описуФото без описуФото без описуОксана Василенко, директор Центру дитячої та юнацької творчості селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь