Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

СВЯТКУВАННЯ В ОЧЕРЕТЯНЦІ

Дата: 10.05.2018 10:14
Кількість переглядів: 754

8-9 травня в с.Очеретянка відзначили День пам»яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Заходи розпочалися 8 травня в сільському Будинку культури.

Фото без опису

Для жителів та гостей села півторагодинний концерт подарував оркестр головного управління національної поліції в Житомирській області під керівництвом капітана поліції Олександра Коротуна. Зал був заповнений глядачами, які отримали справжню насолоду від виступу запрошених музикантів. Такий дарунок жителям Очеретянки на честь свята організувало керівництво місцевого СТОВ «Полісся» (директор – В.О.Павлюк).

Святкування продовжились 9 Травня. Біля пам»ятника О.О.Боброва відбувся мітинг з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

За традицією були вітання учнів школи, покладання квітів та панахида за загиблими захисниками. Також присутніх частували солдатською кашею і пропонували фронтових сто грам. Пісні воєнних років звучали у виконанні аматорського колективу Будинку культури «Калинонька».

«Хоча в Очеретянці вже всі ветерани відійшли у вічність, ми пам»ятаємо їх, і шануємо 9 Травня» - наголосила директор СБК Алла Терещенко. Бібліотекар Галина Тимошенко додала: «Такі заходи ми проводили і будемо проводити. Ми переконались, що нашим людям це потрібно».

Фото без описуФото без опису

 Відділ гуманітарний Пулинської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь