Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Молодь про здоров’я

Дата: 07.05.2018 16:25
Кількість переглядів: 717

«Знання про будову і функціонування власного організму потрібні кожній людині незалежно від її посади, освіти чи віку. Кожна людина має навчитися жити так, щоб не заподіяти шкоди ані своєму здоров’ю, ані здоров’ю оточуючих, і завжди пам’ятати, що людина – найвищий продукт природи, але для того, щоб отримати насолоду від скарбів природи, вона має бути здоровою, сильною та розумною». (І. Павлов).

Четвертого травня до Центру дитячої та юнацької творчості з’їхалися команди з освітніх закладів на фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я». Учні піснями, віршами, гуморесками, театралізованими сценками та танцювальними композиціями пропагували здоровий спосіб життя. Кожна команда намагалася чимось вразити присутніх. Цікаво продемонструвала своє відношення до негативних та позитивних звичок команда «Здорові діти» Івановицької ЗОШ І-ІІІ ступенів: намалювавши на чорних повітряних кульках негативні звички, а на кольорових – позитивні.

За підсумковими балами місця розділились так: І місце – команда «Посмішка» (СтароолександрівськаЗОШ І-ІІ ст.), ІІ – «Здорові діти»(Івановицька ЗОШ І-ІІІ ст.), ІІІ – у команди «Живчик» (Кошелівська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Вітаємо команду переможницю та бажаємо успіхів у обласному етапі фестивалю-конкурсу.Фото без описуФото без опису

Фото без описуОксана Василенко, директор Центру дитячої та юнацької творчості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь