Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відремонтовано польову дорогу біля Веселого

Дата: 04.05.2018 10:56
Кількість переглядів: 778

Польові дороги зазвичай рідко ремонтуються. Але наприкінці квітня Пулинською селищною радою відновлено дорогу від села Веселе до місцевого кладовища.

Наприкінці квітня біля Веселого працювала потужна техніка – бульдозер та грейдер, за допомогою якої вдалося відновити дорогу (через надмірне перезволоження раніше цього зробити не вдавалося). Тепер люди можуть не тільки гужовим транспортом, але і автомобілями добиратися до цвинтаря.

Начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин селищної ради Віктор Саюк розповідає, що згадана дорога наробила багато шуму, адже лісовозами там були вибиті величезні ями. На її стан місцеві жителі скаржилися і в обласну адміністрацію, і в селищну раду. Справа в тому що ліс, який вивозився, знаходиться на території Курненської сільської ради, а дорога до нього проходить територією Пулинської громади. Тож селищній раді довелося проводити відновлювані роботи. Тепер жителі села будуть відслідковувати рух важковагового транспорту і, якщо траплятимуться такі випадки, повідомляти у селищну раду.

Ми не можемо байдуже спостерігати за тим, як руйнуються дороги чи забруднюється довкілля. Ми – господарі на своїй землі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь