Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Робота з тарифоутворення продовжується

Дата: 19.04.2018 11:04
Кількість переглядів: 749

17 квітня у приміщенні селищної ради відбулося засідання комісії з розгляду розрахунків економічного обґрунтування тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення (транспортування рідких відходів та їх очистка).

На засідання були запрошені голови та представники ОСББ селища, жителі багатоповерхівок, депутати селищної ради окремих виборчих округів.

Спеціаліст І категорії відділу містобудування, архітектури ЖКГ та земельних відносин Іван Кайданюк зазачає, що комісію було створено 03.04.2018 р. за ініціативи селищного голови О. C. Гаврилюка з метою об’єктивного, виваженого підходу до формування тарифів на послуги водопостачання та водовідведення для жителів смт. Пулини, із обов’язковим врахуванням позицій як надавача послуг, так і їх споживачів, виходячи із реалій ситуації, яка склалась на ринку надання житло-комунальних послуг, та керуючись чинною нормативно-правовою базою.

До складу Комісії (за згодою) включено завідувача сектору контролю за регульованими цінами головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Л. Ф. Козловську. Саме цей Державний орган, згідно з діючим законодавством, проводив перевірку достовірності розрахунків тарифів, поданих КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради.

Фото без опису

Людмила Федорівна детально розповіла про порядок формування тарифів, сучасний стан тарифоутворення на ринку житлово-комунальних послуг, проінформувала про результати перевірки розрахунків тарифів, поданих підприємством. За результатами перевірки складено відповідний акт, на підставі якого підприємство зобов’язано провести перерахунки та коригування розмірів тарифів на водопостачання та водовідведення. Тож робота по формуванню зазначених тарифів продовжується.

Загалом засідання комісії відбулось у конструктивному, діловому, ефективному руслі. Обговорилось ряд важливих питань, які турбують і жителів громади, і її керівництво.Фото без опису

 

 

  


 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь