Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Зустріч з колективом Івановицької ЗОШ

Дата: 12.04.2018 14:52
Кількість переглядів: 757

11 квітня голова селищної ради Олександр Гаврилюк спільно з начальником відділу освіти Наталією Опанащук побували в Івановицькій ЗОШ І-ІІІ ст. Там за участі в. о. сільського старости В"ячеслава Пишнюка відбулася зустріч з трудовим колективом.

Фото без описуФото без опису

До речі, це не перша така зустріч. Вони уже проводилися і в інших навчальних закладах громади.

Говорилося про різне, але основним було те, що нині з державного бюджету фінансуватиметься лише заробітна плата вчителям, а решта витрат (на утримання шкіл, технічного персоналу) лягає на місцеві бюджети.

У ході зустрічі Олександр Станіславович проаналізував кількість приватних підприємців, сільськогосподарських підприємств, що зареєстровані на території Івановицького старостинського округу, надходження від їхньої діяльності до місцевого бюджету (за три останні місяці). І виявляється, що нині існуючих надходжень не вистачить на утримання школи.

Мова йшла й про те, що одні підприємці чесно сплачують податки, а є й такі, котрі хитрують.

То що ж робити? Надійшла пропозиція: взяти на облік сільськогосподарську техніку, коні, що мають місцеві жителі й заробляють ними непогані кошти в час сезонних робіт; перевірити інформацію, надану підприємцями та керівниками с/г підприємств стосовно кількості їхніх працівників та земель, взятих в оренду.

У своєму виступі Наталія Вікторівна сказала, що перспектива села залежить від кожного із нас.

Цього дня кілька учнів прибирали пришкільну територію. «Минуло дві Пасхи, одні проводи, а сільські вулиці так і не прибрані», - зауважив О. С. Гаврилюк. Він рекомендував В. О. Пишнюку в найближчий термін організувати прибирання.Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь