Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З засідання сесії

Дата: 06.04.2018 11:21
Кількість переглядів: 677

На розгляд засідання сесії селищної ради, що відбулося 5 квітня, було внесено близько 40 питань. У відведеній селищним головою Олександром Гаврилюком 30-хвилинці для повідомлень та оголошень виступив від імені мешканців Ясної Поляни та Очеретянки Валентин Халімовський.

Справа в тім, що жителями згаданих населених пунктів вісім років тому було розпочато збір коштів на будівництво газопроводу. Протягом цього часу було прокладено лише 2 км труб підвідного газопроводу. За фінансовою допомогою люди зверталися до депутатів різних рівнів та керівництва, але зрушень не було. Нині голови кооперативу уже немає в живих. А крім виготовленої проектно-кошторисної документації та закуплених труб, що зберігаються під відкритим небом, кооператив нічого немає. Люди просять, аби Пулинська селищна рада прийняла в комунальну власність зазначений об’єкт.

Селищною радою вивчалося це питання. Спеціаліст І категорії відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин Іван Кайданюк пояснив, що згідно з чинним законодавством зробити це неможливо.

Після обговорення згаданого питання, у зв’язку з тим, що наразі потрібних коштів у бюджеті громади немає, рекомендовано:

- обрати нового голову кооперативу с. Ясна Поляна;

- перевезти труби у закрите приміщення;

- провести нове опитування населення з питань газифікації.

У ході сесії затверджено низку Програм на 2018-2020 роки, а саме:

- підготовки та проведення заходів територіальної оборони, мобілізації, агітації та підготовки молоді до строкової військової служби, прийняття на військову службу за контрактом України, забезпечення соціального і правового захисту військовослужбовців і членів їх сімей на території селищної ради та проведення заходів удосконалення і модернізації військового комісаріату;

- забезпечення розроблення містобудівної документації населених пунктів селищної ради;

- створення і використання матеріальних ресурсів для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій;

-  забезпечення та захисту прав дітей;

- реалізація культурно-масових заходів на 2018 рік.

Сесією ухвалено чималу кількість рішень, в т.ч. і співфінансування інвестиційного проекту (капітальний ремонт опорної Пулинської ЗОШ), який пропонується на фінансування з державного фонду регіонального розвитку в 2018 році. Для цього у селищному бюджеті будуть передбачені кошти в сумі 1591, 890 тис. грн.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь