Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Події тижня

Дата: 21.02.2018 14:47
Кількість переглядів: 713

 

Тренінг для вчителів

17-18 лютого на базі опорного закладу загальної середньої освіти Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. проведено тренінг для вчителів початкових класів, які набиратимуть цього року першокласників. Його тема: «Впровадження проекту Державного стандарту початкової загальної освіти».

Присутні ознайомились з концепцією нової української школи (НУШ) та особливостями розвитку дітей 6-7 річного віку, особливостями психічних і пізнавальних процесів, поглибили розуміння головних компонентів НУШ: дитиноцентризм, компетентнісний підхід, педагогіка партнерства.

У тренінгу, що відбувся за участі методиста лабораторії початкового навчання, викладача кафедри педагогіки та андрогогіки у ЖОІППО Т. О. Трохименко та старшого викладача кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін А. Ф. Шегеди, взяли участь 26 вчителів початкових класів району.

Вчитель-тренер початкових класів Пулинської ЗОШ О. М. Мирончук зазначає, що всі учасники були активні, працювали у групах, мають бажання змінюватися та бути сучасним вчителем для сучасного учня.

 

Учасники пісенного конкурсу

17 лютого у Романові відбувся обласний фестиваль-конкурс сучасної естрадної пісні «Кришталь мелодії». На цей пісенний захід був запрошений і гурт «Молодість» (керівник – провідний методист КУ «Центр культури і дозвілля» Пулинської селищної ради Борис Оріховський).

За участь у пісенному заході наші земляки отримали Диплом, а переможцем став гурт «Джерела» із Житомира.  

 

Дитячий ранок у книгозбірні

Минулої неділі у дитячому відділі Пулинської книгозбірні проведено дитячий ранок під назвою: «У колі добрих друзів». Разом з бібліотекарем Ольгою Булановою школярики мандрували країною «Дружба». Дали відповідь на запитання інтерактивної вправи «Мікрофон»: що таке дружба? Відповіді були такими: дружба – це коли люди дружать між собою, підтримують один одного у біді й радості, разом проводять час, коли разом весело і цікаво.

Маленьким читачам бібліотеки проведено цікаву гру «Мій друг (подружка)», у якій вони за описом відгадували ім’я друзів.

Дітлахи декламували вірші, активно брали участь у конкурсах, іграх, вікторинах. Переможців не було, бо перемогла дружба.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь