Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З ОСББ надійно і комфортно

Дата: 27.02.2018 14:32
Кількість переглядів: 856

З ОСББ надійно і комфортно

У смт Пулини зареєстровано 8 об’єднань співвласників багатоповерхових житлових будинків (ОСББ). Їх створення розпочалося ще у 2003 році й триває досі. Результати такої роботи добре відчутні: упорядковано під’їзди і сходові клітини, що освітлюються. Замінено в них двері та вікна. Частково виконані роботи по заміні електромереж та внутрішньобудинкових водопровідно-каналізаційних мереж. У багатьох під’їздах поставлено електромеханічні замки.

Першою ластівкою стало ОСББ «Успіх» (вул. Зарічна, 4, голова В. Дацкевич). А далі були «Оберіг» (вул. Шевченка, 84, голова М. Мельник), «Прогрес» (вул. Зарічна, 4, голова Л. Кляченко), «Надія» (вул. Шевченка, 94, голова В. Головня), «Відродження» (вул. Шевченка, 92, голова А. Фудаль), «Пролісок» (вул. Грушевського, 1, голова Н. Боярчук), «Єдність-2015» (вул. Незалежності, 16, голова С. Андрійчук) та «Наш дім - 90» (вул. Шевченка, 90, голова О. Демчук).

«І хоча ОСББ «Наш дім - 90» створено найпізніше: у 2016 році, але там зроблено багато, - коментує ситуацію спеціаліст І категорії відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин селищної ради Іван Кайданюк. - Крім згаданих робіт, там встановлено альтанку, дитячий ігровий майданчик, облаштувано освітлення прибудинкової території, впорядковано стоянку для власних автомобілів, проведено роботи з благоустрою прибудинкової території. Скористалися кредитом з енергоефективності. Хотілося б, щоб мешканці й решти будинків селища створювали в себе такі об’єднання. Адже шлях до якісного, комфортного проживання у багатоповерхових будинках, шлях до успіху – лише через створення ОСББ. Це підтверджено реаліями».

 «У будинку №16, що по вулиці Незалежності, у першому під’їзді ми провели реконструкцію аварійного тамбура, – розповідає голова ОСББ Сергій Андрійчук. – Облаштували освітлення у підвалах, зробили залізобетонні пороги біля під’їздів, у яких замінено вікна на енергоефективні. Також замінили двоє дверей на броне двері. Провели заміну силових електромереж. Реконструюємо кочегарку. Плануємо біля порогів зробити поручні, маємо й інші плани».

В усіх перерахованих багатоповерхівках нині відчувається рука справжніх господарників, які уболівають за свої будинки і прилеглу до них територію.

Селищний голова Олександр Гаврилюк вдячний керівництву ОСББ та мешканцям багатоповерхівок за проведену роботу, за розуміння та активну позицію.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь