Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітали викладачів, мам, бабусь

Дата: 07.03.2018 09:24
Кількість переглядів: 1004

Свято у школі мистецтв

Директор школи мистецтв Пулинської селищної ради Василь Бернацький повідомляє, що 4 березня у школі відбулося дійство, присвячене Міжнародному жіночому дню 8 Березня. В концертній залі було весело і гамірно, всюди панувала радісна атмосфера, лунали дитячі голоси. Помилуватися мистецтвом, яке дарували присутнім дітки, прийшли мами, бабусі, татусі – всі небайдужі до нього.

Концертну програму розпочали вихованці викладача художнього відділу О. М. Рачкован. Вони подарували своїм мамам і викладачам власноруч виготовлені сюрпризи. Також юні художники влаштували виставку власних робіт.

У виконанні учнів вокального відділу (викладач Я. О. Сомплавська) прозвучали музичні твори «Пісня про маму», «Молитва» «Пісня про бабусю». Їх виконали Ангеліна Фіагностова  та Альона Волосянська.

Концертну програму продовжили учні музичного відділу. Грою на фортепіано зачарували присутніх вихованці викладача О. М. Адамович. Це Базилюк Каріна, Лонська Софія, Жеребчук Вікторія, Андрієнко Віктор. Свою майстерність продемонстрували і піаністи викладача Н.О.Лубчук. На сцені впевнено почувалися Лубчук Мар’яна, Семеній Дарина, Косенко Софія, Яременки Поліна та Мар’яна, Лубчук Саша. Глядачі дякували музикантам гучними оплесками.

Учні Г. В. Бойко (клас скрипки) – Плосковітов Віталій, Антонюк Ілона, Опанащук Ліана показали майстер клас гри на цьому музичному інструменті. Скрипалі як завжди-високо тримали планку.

Ансамблеву гру представили учні народного відділу. Сапонюк Максим і Плосковітов Віталій виконали твори разом з викладачем В. М. Бернацьким, котрий підігрував їм на бас гітарі.

На святі були відзначені подяками та призами селищного голови Олександра Гаврилюка вихованці школи мистецтв, котрі брали участь у обласному етапі огляду-конкурсу «Нові імена України». 

Після виступу учні вручили мамам і бабусям подарунки, які приготували власноруч. А на завершення свята на дітей та батьків чекав  солодкий стіл, за яким можна було чудово поспілкуватись.

Василь Бернацький дякує усім небайдужим людям, котрі допомогли організувати цей захід, окрема подяка колективу школи мистецтв та Яременку Роману.

Василь Миколайович з нагоди свята вітає жіноцтво. « Нехай весна живе у Ваших серцях щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій — нехай Вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить Вас і кого любите Ви», - зичить він.Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь