Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Джентльмен школи 2018

Дата: 02.03.2018 09:20
Кількість переглядів: 1018

Всі ми звикли до конкурсів дівочої краси і грації. Тож для відновлення рівності та справедливості в опорному закладі загальної середньої освіти Пулинській ЗОШ І-ІІІ ступенів вперше був проведений конкурс «Джентльмен 2018».

 На сцені актової зали школи 16 сильних і мужніх, харизматичних і ерудованих, вихованих і артистичних учнів 9 – 11 класів. Змагалися учасники в конкурсах «Дозвольте відрекомендуватися», «Запрошення», «Інтелектуал», «Я тобі троянди в коси заплету», «Відгадай», «Танцювальний», під час яких хлопці розкривали свої таланти, щоб переконати журі та глядачів, що вони – найкращі. Кожен із учасників пройшов нелегкий шлях, виступив гідно, показав свою оригінальність і креативність. Можливо,  декому вдалося подолати сором’язливість, страх, невпевненість у власних силах. Але в них все вийшло - кожен отримав свій титул: «Містер Скромність», «Містер Усмішка», «Містер Мускул», «Містер Ерудит», «Містер Артистичність», «Містер Стиль», «Містер Мужність», «Містер Драйв», «Містер Доброта», «Містер Дівочих мрій», «Містер Талант», «Містер Досконалість», «Містер Надійне плече»,«Містер Галантність», «Містер Вишуканість», «Містер Глядацьких симпатій», а головний титул «Містер Джентльмен  2018» - Заремський Олександр, учень 9-А класу.

А ще хлопці щомиті відчували підтримку свої болільників, які не шкодували посмішок, бурхливих оплесків, а це надавало впевненості та віри у власні сили.

Свято відбулося! Тож, хлопці, будьте щомиті справжніми джентльменами, освіченими, вихованими, шляхетними у своїх думках, вчинках, почуттях!

Пулинська ЗОШ І-ІІІ ст.Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь