Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Семінар працівників культури

Дата: 22.02.2018 08:39
Кількість переглядів: 868

Окреслили шляхи розвитку

 

20 лютого проведено семінар-нараду з працівниками клубних та бібліотечних установ «Центру культури і дозвілля» Пулинської селищної ради.

Наразі у директорів Будинків культури, завідуючих клубами та бібліотекарів виникає значна кількість питань щодо роботи в нових умовах. Ці установи тепер є структурними підрозділами «Центру культури і дозвілля», тому зміни є і будуть обов’язково. На цьому наголосив начальник відділу гуманітарного Пулинської селищної ради Г. С. Андрійчук.

На семінарі розглянуто питання стосовно оплати праці, упорядкування розпорядків роботи закладів культури, організації вечорів відпочинку для молоді тощо. Також обговорили план роботи «Центру культури і дозвілля» на 2018 рік, який включає в себе основні заходи обласного та районного рівнів. Вислухали пропозиції працівників щодо проведення оглядів у поточному році та можливості в перспективі продовжити виїздні семінари з організацією показових масових заходів.

Інформацією з клубними та бібліотечними працівниками з різних питань ділились директор «Центру культури і дозвілля» О. В. Оріховська, головний спеціаліст відділу Л. А. Громська, завідуюча бібліотечним відділом О. А. Грозовська.

На початку семінару присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь