Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулася нарада зі старостами старостинських округів

Дата: 06.07.2023 15:14
Кількість переглядів: 577

Цього четверга Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк провів щотижневу нараду зі старостами старостинських округів.

У ході засідання старост додатково поінформували про проведення 10 липня о 15.00 год зустрічі з представниками малих і середніх жіночих та сімейних підприємств щодо можливості отримання гранту «Гранти для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств» від USAID (КЕУ).

Також старости отримали чіткі інструкції і бланки для проведення опитування серед мешканців щодо продовольчої безпеки. Ці дані необхідні для виявлення потреб громадян у забезпеченні продуктами харчування та водою на випадок надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, що наразі команда селищної ради проходить навчання у рамках програми із забезпечення продовольчої безпеки, що впроваджуватиметься ГО "Територія нових змін" за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», за результатами якого буде створену Програму продовольчої безпеки Пулинської громади.

Крім цього, враховуючи звернення від мешканців, було обговорено особливості обробітку сої у межах населених пунктів та вплив хімікатів на здоров’я місцевих мешканців. Старости отримали доручення від очільника громади щодо проведення роз’яснювальних бесід із місцевими агровиробниками та домогосподарствами.

Насамкінець, обговорили питання контролю та своєчасного проведення заходів із благоустрою населених пунктів: проведення обкошувань уздовж узбіч доріг, збір сміття, ліквідація стихійних сміттєзвалищ та налагодження комунікації з мешканцями сіл щодо свідомого поводження з відходами, сортування сміття й можливістю заключення договорів із КБП «Пулинський водоканал» про вивезення твердих побутових відходів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь