Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пільговий проїзд на території Пулинської територіальної громади

Дата: 30.01.2023 12:14
Кількість переглядів: 331

З метою реалізації громадянами права на пільговий проїзд згідно діючого законодавства та забезпечення відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян на маршрутах загального користування, прийнята Програма селищної ради від 28.01.2021 року №248 «Про Програму відшкодування, компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах загального користування автомобільним (залізничним) транспортом та за надані послуги зв’язку у Пулинській селищній раді на 2021-2023  роки».

На виконання заходів Програми передбачено кошти для оплати компенсації за проїзд на території Пулинської територіальної громади автомобільним транспортом пільгових категорій громадян (учасники бойових дій, особи, які отримали інвалідність внаслідок війни, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС І-ІІ категорії, особи з інвалідністю I  групи, діти з інвалідністю віком від 6-ти років, особи, які супроводжують осіб з інвалідністю І групи або дітей з інвалідністю, батьки військовослужбовців, що загинули під час проходження військової служби, діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування та щочетверга – особи з інвалідністю ІІ-III групи, пенсіонери) на приміських маршрутах загального користування.

Рішенням комісії по визначенню коефіцієнта співвідношення кількості безплатних і платних пасажирів для відшкодування компенсаційних виплат за пільговий проїзд від 27.01.2023 року, договори на перевезення пільгових категорій громадян заключені  з ФОП Лисицький Й.С. (маршрут Житомир – Симони, Житомир – Івановичі), ФОП Лисицький В.Й. (маршрут Житомир – Стара Рудня, Житомир – Радецьке Будище), ФОП Гречко М.І. (маршрут – Житомир – Старий Майдан), ПП «РІМ -Богдан» (маршрут Житомир – Березники, Житомир – Хорошів, Житомир – Ходорівка), ПП «ПАТП -2007» Савицький В.Є. (маршрут Житомир – Олізарка (через Новий Завод). 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь